Portakal Dudak Nemlendiricisi

Orijinal fiyat: ₺300,00.Şu andaki fiyat: ₺200,00.

Dudak balmı seçerken, içeriklerin sağlığınıza olan etkilerini de dikkate almalısınız. Doğal olmayan dudak bakım ürünleri, parabenler, yapay tatlandırıcılar ve renklendiriciler gibi zararlı kimyasallar içerebilir. Dudaklarınıza sürdüğünüz her ürünün cildinize ve vücudunuza emilme potansiyeli olduğunu unutmamalısınız. Nemlendirici Dudak Balmı, içeriğindeki Saf E vitamini, Tatlı Badem yağı ve Kayısı Çekirdeği yağlarında bulunan yağ asitleri ve E vitamini, dudaklarınıza ihtiyaç […]

Açıklama

  • Dudak balmı seçerken, içeriklerin sağlığınıza olan etkilerini de dikkate almalısınız. Doğal olmayan dudak bakım ürünleri, parabenler, yapay tatlandırıcılar ve renklendiriciler gibi zararlı kimyasallar içerebilir. Dudaklarınıza sürdüğünüz her ürünün cildinize ve vücudunuza emilme potansiyeli olduğunu unutmamalısınız.
  • Nemlendirici Dudak Balmı, içeriğindeki Saf E vitamini, Tatlı Badem yağı ve Kayısı Çekirdeği yağlarında bulunan yağ asitleri ve E vitamini, dudaklarınıza ihtiyaç duyduğu nemlendirmeyi ve bakımı sağlar.
  • Kakao yağı ve Shea yağı, yoğun nemlendirme özellikleriyle dudaklarınızı beslerken, Kandelila mumu ve Hint yağı ise dudaklarınızı koruyucu bir bariyerle sarar, dış etkenlerin neden olduğu zararlardan korur.
  • Yapılan klinik çalışmalarda Aynı Sefa Ekstraktı’ nın, hücre proliferasyonunu arttırdığı ve yara iyileşmesinde yeni doku oluşum sürecini desteklediği gözlenmiştir. Dudakların aşırı kuruduğu, çatladığı veya hava koşullarının neden olduğu tahrişlerde yatıştırıcı ve onarıcı etkilere sahiptir.
  • Tatlı portakal esansiyel yağının canlandırıcı etkisiyle birlikte tüm bu doğal bileşenler, dudaklarınızı nemlendirir, korur, besler ve sağlıklı bir görünüm kazandırır.

Ek bilgi

Portakal Aromalı Nemlendirici Dudak Balmı

Nemlendirici Dudak Balmı, içerdiği doğal yağlar ve bitki ekstraktlarıyla dudaklarınızın doğal nem dengesini korumaya yardımcı olurken, kuru ve çatlamış dudakları onarmaya ve yeniden canlandırmaya yardımcı olur.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Portakal Dudak Nemlendiricisi” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir